Affärsplan

Jag ska ha passion till allt jag gör under året

Har jag inte passion och älskar det jag gör så kommer det inte bli något bra. Det jag inte älskar att göra ska jag helt enkelt prioritera bort.

Det jag gör ska jag göra perfekt

Hemligheten bakom succé är hårt arbete. Det är just därför det är en hemlighet för de allra flesta människor. Detta hörde jag någon smart och framgångsrik man säga för några år sedan.
Det finns inga genvägar till framgång. Det pekar exakt på det allting handlar om – En fantastisk karriär skapar du genom hårt och idogt arbete. Således, om du ska nå framgång och skapa ett gott resultat för 2015, då ska du arbeta hårt.
Oavsett om jag utbildar ledare och medarbetare, inspirerar människor genom att föreläsa eller hjälpa företagsledningar med att skapa framgång så ska jag göra det med perfektion och hårt arbete, hela 2015.

Jag ska utveckla mitt mod genom att prova saker ingen annan gjort

Om din ambition är att bli bra, titta på vad andra gör. Om du vill bli bäst, gör något helt annat. Att inspireras av andra är bra, men kopiera inte vad andra gjort.
Därför ska jag även i år fortsätta utveckla mig inom ledarskap genom att inte läsa managementböcker. Jag ska läsa massor. Jag ska läsa tidningar och magasin, jag ska googla mer än någonsin. Jag ska hämta min inspiration från annorlunda ställen. Jag ska våga prova nya saker. Jag ska våga göra det inga andra ledarskapskonsulter gjort tidigare.

Saker som saknas i min affärsplan

Min affärsplan saknar mål. Den gör det för att jag inte vill ha begränsningar. För om jag följer mina tre delar i affärsplanen så behöver jag inga mål, det löser sig själv.

Min affärsplan saknar även de möjligheter som kommer dyka upp under året. Jag vet ju inte vilka det blir ännu. Däremot ska jag vara expert på att fånga upp dem och nyttja dem väl, när de väl dyker upp. Det gör de alltid.

Jag ska inte planera något. För vem vet vad som händer under 2015? Men dyker det upp en chans, då ska jag vara extremt väl förberedd och ta den direkt.

Då var årets affärsplan gjord. Jag tror att den kommer ge mig stor framgång även i år!